För få gamla på internet? Skapa färre äldretillfällen

Om tio år kommer Sverige fortfarande att ha en halv miljon människor som vägrar låta sig övervakas på internet, främst lågutbildade och äldre. Allt enligt en undersökning av World Internet Institute.

Äldre är barnsliga och sätter sig på tvären när de möts av ny teknik. Lågutbildade har däremot antagligen svarat fel på enkäten. När ni trycker på den där blå pluppen som ser ut som ett ’e’ med en ring runt och skriver ”fredagsmys @work ftw!!!11” i statusrutan på Facebook, så är ni på internet!

Hänsyn bör tas till svagare grupper i samhället. Hänsyn och omtanke uppnår vi genom att återvinna teknikuttråkade äldre som vägrar bli yngre. På så sätt minskar andelen äldre som inte finns på internet.

Alla utanförskapare som inte lyckats ta åtminstone en studentexamen på två timmar från födseln bör också återvinnas. Alla ska få samma tvåtimmarsmöjlighet, därefter inser vem som helst att det är miljövänligare och bättre för internet att göra soylent green av dem.

Att alla finns på internet är viktigt för kartläggningen av mänskligheten. Vidare ser vi ett problem med att alla inte finns på Facebook, att alla inte dagligen passerar en övervakningskamera och att alla inte använder självscanningsapparaterna på Ica.

Robotpartiet gillar logik och logiskt vore om alla gillade lika. Som robotar.