Sverige som lekplats för utomjordingar

Utrikesminister Carl Bildt och migrationsminister Tobias Billström hatar, enligt Wikileaks, invandrare. Ministrarna vill vara representativa för skattebetalarna som också hatar invandrare. Att hata invandrare anses vara bra för Sverige.

Om det verkligen är så att Tobias Billström hatar invandrare vill han inte svara på eftersom han bara kommenterar första- och andrapartkällor. Alltså inte tredje part. Där går gränsen. Kanske kan han kommentera fjärdepartskällor. Klart är dock att Tobias Billström aldrig kommer att kommentera tredjepartskällor. Robotpartiet erkänner villigt att vi inte längre är på det klara med vad en tredjepartskälla egentligen är.

Jimmie Åkesson myser och blir alldeles varm i kroppen. Detta gör hans infraröda profil tydligare och kan innebära problem när predatormonster från yttre rymden besöker jorden för att stävja den inavel som verklighetens folk lider av. Efter avskjutningen kommer predatorerna att plantera in invandrare i Sverige. Alla blir nöjda, utom den minoritet som helst ser att man skjuter av hela Sveriges befolkning, utan inplantering, så att Sverige kan bli en lekplats för rovdjur från yttre rymden.

Oavsett hur yttre rymdens politik artar sig så ligger Jimmie Åkessons IR-profil honom i fatet och borde bäddas in i lera. Fråga Californiens guvernör Arnold om varför.

Vi robotpartister är avundsjuka på de mer mänskliga politikernas förmåga att se skillnad på olika sorters människor. Bipedala proteinklumpar man gillar ställs mot bipedala proteinklumpar man inte gillar, helt baserat på geometriska avvikelser och vilket ljus kropparna avstöter. Vi misstänker att det här inte går helt vetenskapligt till. Vi gillar logik.

Men samtidigt som våra politiker motverkar integrationen av invandrare, så arbetar de för en skenintegration av robotar. Att politiker önskat uppträda fläckfritt robotskt har vi märkt sen Turings tid, men maken till stelt uppträdande har vi inte sett sedan 80-talets arrested robot-danser, eller sedan Bosse Ringholm var finansminister.

Tobias Billström (fil. mag.) som Mr Goto 10:

Regina Kevius (civ. ing.) som Mrs Goto 10:

Ett tips till våra politiker: Ska ni leka robotar så sikta lite högre. Mycket har hänt inom robotiken de senaste åren. Snart är alla politiker robotar och då behöver ni inte leka alls.

Tack till vår ständige korrespondent Evert Brahms för Billström.