Googles AI attackerar Carl Bildt

Google är en samling datorer utplacerade på servrar över hela världen som samtliga länkar till flera kilobyte illegalt material. Nu har den svenska regeringen med utrikesministern i spetsen bestämt sig för att störta Google på samma sätt som den störtade The pirate bay. Regeringens taktik är att anklaga Google för att husera hackare som försöker störta svensk utrikespolitik via Carl Bildts gratisblogg.

– Det är uppenbarligen någon hacking på gång, säger Carl Bildt efter att Googles AI i samarbete med WordPress använt Carl Bildts blogg som en lämplig bas för den ryska köttmarknaden. Bildt startar därmed ett krig mot ett av världens mest inflytelserika företag och källan till större delen av galaxens konsumtion av våld, porr, knark, barnporr, bombrecept och kultur (eller underhållning som underhållningsminister Blubby föredrar att kalla det).

Carl Bildts förehavanden på terrornätverket Internet har alltså slagit bakut.

Tyvärr verkar inte media spela med på regeringens taktik. De artiklar som tidigare idag tydligt stödde Carl Bildts hackaranklagelser har senare historiereviderats, vilket kan ses i exempelvis DN:s url. Historierevidering är något bra eftersom det för oss närmare sanningen. I det här fallet har dock sanningen köpts av Google som betalat såväl DN, SvD som Peter Sunde stora summor för att mörka det som var sant nyss men inte ska vara sant längre.

(Robotpartiet är i princip för alla attacker orsakade av artificiella intelligenser, men på grund av ett demokratiskt spel som ni inte får höra talas om förrän Wikileaks börjar spruta ur sig våra telegram så är vår officiella ställning undflyende.)