Vi lovar kanske ingenting alls

Robotpartiet lovar kanske ingenting alls längre. Ni (det svenska folket/människorna) ville inte ha med oss att göra trots vår överlägset logiska politik. Om vi hade lovat någonting alls (dvs om ni hade valt in oss i riksdagen) så hade vi kanske lovat att skrota utvecklingen av 3DTV och istället lägga dessa pengar på att utveckla hologram.

För vem vill egentligen sitta med ett par externa synmodifikationsenheter när man kan ha hologram som skapar 3D på riktigt? Vi robotar behöver såklart bara installera och exekvera en plugin för att skapa den önskade effekten men vi är inte intresserade av halvmesyrer. Ska det göras så ska det göras rätt från start och 3DTV är lika fake som Linda Rosings tuttar.

Robotpartiet tar fortfarande ställning även nu efter valet när alla andra partier har slutat.

Och tänk efter själv, vad vore egentligen R2-D2 utan sitt hologram? Fortfarande långt bättre än sin vapendragare, den velige C-3PO, men vi föredrar honom med hologram.

Klart R2-D2 ska ha ett hologram!