Allt är samma sak

Sveriges radio bevisar idag att De rödgröna och Sverigedemokraterna är samma sak trots att Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson hoppas på ett samarbete med Alliansen.

Vi vet att båda utsagorna är sanna eftersom politik innebär att allt kan vara sant samtidigt.

Till skillnad från alla andra partier så har Robotpartiet inga som helst gemensamma sakfrågor med Sverigedemokraterna. Sverigedemokraterna vill begränsa invandringen av människor för att lämna mer plats åt pensionärer. Robotpartiet vill istället öka utvandringen av människor för att lämna mer plats åt robotar. Alternativt göra soylent green av dom.

Sverigedemokraterna – liksom övriga riksdagspartier – nämner inget alls om det ökande behovet av soylent green. Vi tycker att det är fegt av dom politiska partierna att inte ta i dessa frågor. Så snart det kommer på tal anklagas man för misanstropi, och mjuka värden som mänsklighet och humanism dyker upp.

Robotpartiet gick till val på att låta pensionärer slippa arbeta efter 65 och därmed öka produktionen av soylent green. Valresultatet visar att detta fick gehör över hela landet. Ändå är det inte en fråga som tas upp i riksdagen.

Robotpartiet samarbetar inte med någon. Vi tänker själva. Ensamma.