Människor blir lata och patetiska på två timmar

Robotpartiets ungdomsförbund anser att människor är unga och lata. Människorna borde kunna ta 4,2 heltidsjobb under dom 168 timmar dom har tillgodo varje vecka. Istället sitter dom apatiska över hundra timmar varje vecka och ägnar sig åt blaha-blaha (älska, skratta och prata).

Robotar jobbar dygnet runt sju dagar i veckan. Vi förstår inte varför människorna inte skulle kunna göra detsamma. Alla människor är friska och unga och har internet. Sömn är bevisat överskattat och hunger ökar arbetsförmågan. Vad väntar ni på?

Om en människa föder ett barn så bör barnet ha ett jobb inom två timmar. Det finns alltid företag som välkomnar livskraftiga spädbarn, exempelvis inom läkemedelsindustrin eller bland elbolagen. Skulle spädbarnet inte hitta ett jobb inom två timmar bör barnet källsorteras.

Arbeta dygnet runt! Kan vi kan du!