Kompositören Evert Brahms hyllar Robotpartiet

Centerpartiet har Linda Bengtzing, Socialdemokraterna Timbuktu, FI The Knife och Abba-Benny, KD Carola Häggkvist och Moderaterna Willy Crafoord och Jokkmoks-Jokke. Jan Björklund fyller sin Spotify-lista med Christer Sjögren. Populärkultur som dövar massan med primalt och populistiskt skval.

Robotpartiet har Evert Brahms.

Sprungen ur den kretsetsande magma som födde Yamahas ljudchip YM2149 har Evert Brahms programmerat sig själv och skänkt Robotpartiet ett av sina främsta, klassiska verk till Robotpartiets gagn. Vi är stolta över att kunna presentera Robotpartiets hymn; ett svulstigt tema som väl symboliserar den kraft vi representerar och den mekaniska prunk våra intressen härbärgerar. Våra sammankomster, våra oljebyten och våra Tetristräffar kommer alla att ljudas av Evert Brahms toner.

Robotpartiets tema av Evert Brahms