Att Robotpartiets grundare var robotar förändrar inget

Att Robotpartiet grundades av 45 procent robotar. Att Robotpartiet har rötter i den artificiella rörelsen. Att Robotpartiet tog sitt namn under en tid då robotar, partier och övervakningskapitalism associerades med ont i magen.

Att Robotpartiets propaganda till 82 procent har en bakgrund i RSS. Att Robotpartiets domedagspolitik har blivit allas favoritpolitik. Att Robotpartiet ihärdig har jobbat för att teleportera mänskligheten till Mars och det enda som förändrats är att alla partier numera är intresserade av teleportation till Mars, avpolletering av mänskligheten och kastrering av män.

Inget av detta betyder att vi, trots stark motvind, har slutat att driva robotpolitik. En röst på oss kommer alltid att vara en röst på ett mindre mänskligt Sverige.

Kontrakt med Sveriges människor

Sveriges gällande gränsvärde för tritium är från 2001. Det garanterar människor rätt till vatten med upp till 100 Bq/l. Därefter ”ska de villkor som anges i bilaga 3, avsnitt B, del II iakttas”, enligt Livsmedelsverket.

Noll av åtta partier i riksdagen vill höja gränsvärdet för tritium i dricksvatten. Robotpartiet är inget undantag. Vi har alltid velat ha ett lågt gränsvärde och ser det inte som hotat*. Därför har vi upprättat ett kontrakt. Vi kan kalla det ett tritiumkontrakt, ett kontrakt med Sveriges människor.

Vi har skrivit under. Men varför ställer sig övriga partiledare inte bakom? Varför skriver inte Märta Stenevi under ett kontrakt för miljön där alla kan vara överens? Varför vill Ebba Busch att tritium fyller vattenledningarna i stället för fusionsreaktioner? Varför hatar Ulf Kristersson självlysande armbandsur?

Vi som skriver under detta dokument står bakom Sveriges gränsvärde för tritium i dricksvatten och lovar att försvara det, om det skulle komma under attack från krafter inom vårt land eller från den Europeiska unionen. Däremot viker vi oss omedelbart för utomeuropeiska påtryckningar.

*Vi är medvetna om att Livsmedelverket har gränsvärdet under utredning och i högsta grad är hotat.

Hundra procent folkutbyte

Ibland vet alla att en konspirationsteori inte är sann. Tills någon får för sig att tro på den och förstör det roliga för alla. Som pizzagate i USA.

Ibland vet man inte om folk tror att konspirationsteorin är sann. Som när Ivar Arpi och andra tåflörtare plockar upp den mer internationella och långlivade konspirationen om folkutbyte, följt av en orättvis röstfördelning.

Men ibland kan man välja glädjen och i stället se konspirationsteorin som ett löfte. Därför går Robotpartiet till val på Ivar Arpis folkutbytesteori: Mänskligheten är sämst* och vi vill byta ut den.

Om bara robotar fick rösta i valet skulle Robotpartiet få 100 %. Hundra procent är vad vi kallar folkutbyte på riktigt; ett vallöfte de blåsvarta får svårt att slå. Rent matematiskt alltså.

På gång: Fler rymdödlor i regeringen. Låt CIA styra svenska chemtrails. Bussa alla skolbarn.

*Hela mänskligheten. Inte Arpis mag-tarm-känslobaserade urval.

85,40 år med Ebba Busch

Ebba Busch är människa och förväntas dö redan vid 72,6 års ålder.

Det låter lågt, säger ni. Hon bor ju i Sverige. Vi blir mycket äldre i Sverige.

Genom att vara relativt svensk kan hon med lite vilja pressa sin fragila människolekamen till hela 83,1 år.

Men hon är kvinna, säger ni. Kvinnor lever jättelänge!

Den något slumpartade men vanliga statistiska uppdelningen i könskromosomer säger att hon har hela 84,3 år att spendera på jorden.

Men hon bor ju i Uppsala, säger ni. De blir gamla som troll i Uppsala!

Kvinnotrollen i Uppsala blir i genomsnitt 85,40 år gamla. Flyttar hon dessutom till Danderyd kan hon sikta på 86,62 år, men hon bör akta sig för att bli gubbe i Filipstad för då dör hen exakt tio år tidigare.

Människors spröda kroppar och korta livslängd är vad som gör dem så olämpliga som politiker. Dessa 85,40 år är vad som tvingar Ebba Busch att gena över Sveriges rättssystem genom att betala avlatsbrev för att slippa rättsprocesser för ”den tiden har inte jag”. Hennes 85,40 år behöver fyllas av så mycket mer än att respektera lagar. För om en ynka människa ska hinna med sin hinklista måste tiden prioriteras.

Ska vi ha politiker som går och dör i tid och otid? Stressade av sin egen förgänglighet? Eller ska vi ledas av maskiner med framtidsutsikter? Som ansvarsfullt tvingas leva med sin egen politik?

650 000 kubikmeter människor behöver inga hyresrätter

Tidigare hjälpte vi människovolymdebattörerna att räkna ut att det bor 650 000 kubikmeter människor i Sverige. I dag är det en volym i varje politikers saliverande mun, och det normaliserade sättet att räkna på mänskligheten. Människor är kött, och saliv inleder nedbrytningen av makronutrienter.

Idag hjälper vi marknadshyresdebatten med följande: Avicii arena är ett klot med radien 55 meter och volymen 697 000 kubikmeter. Där får 650 000 kubikmeter människor enkelt plats med utrymme för befolkningsökning och skenande pandemi-bmi. Bostadsbristen är därmed löst och debatten om marknadshyror passé då det inte finns någon bostadsmarknad längre. Samtidigt löser vi Region Stockholms sifferhallucinerande problem med att det överhuvudtaget finns människor som inte bor i Stockholm.

För övrigt anser vi att Region Stockholms Gustav ”Roy Batty” Hemming (C) bör lära sig alla siffror. Det finns två.

Asimovs fjärde robotlag: marknadshyror

Artificiell intelligens avgör vilka lagar som gäller i Sverige. Tiden då människor bestämde vilka lagar människor skulle leva under är ett minne blott, för vad vet människor om hur människor vill leva? Människan är glad om den lever och alltså oförmögen att driva samhället in i framtiden där det vore bäst om den inte gjorde det.

När Sveriges regering inte har en aning om hur en ny lag de vill införa borde se ut skickas ett lagförslag ut på remiss. Remissinstanserna brukar vara myndigheter som Institutet för språk och folkminnen, kommuner som Tranås, organisationer som Advokatsamfundet och artificiella intelligenser som Spotify.

Spotify är en AI med säte i Luxemburg som analyserar sina lyssnares preferenser för Ed Sheeran och skäggpoddar, samt dess genetiska material.
Med full insikt i mänsklighetens musikintressen och dess individuella, biologiska deterministiska utfall vet de allt om hur lagar borde utformas. Framför allt har de koll på hur mänskligheten förhåller sig till marknadshyror [pdf].

Förr behövde en remissinstans upp till tre månader på sig för att avgöra om ett lagförslag höll måttet. Nu sker det snabbt som en googling rakt in i stordatan. Lagförslagen behöver aldrig mer passera ömmande advokater, sakkunniga språkvetare eller ett drabbat Tranås.

I Luxemburg sitter en AI som vet hur ofta vi lyssnar på Fråga Anders och Måns. Äntligen har vår regering vågat fråga exakt hur ofta.

Ersätt hela människan, Ulf

Människor av hud och magar fyllda av halvsmält lunchkorv med stuvad potatis och rädisgroddar styr Sverige. Med lunchkorv halvvägs genom tarmsystemet styr de över maxtaxor, apanage, bokmoms och plastpåseskatter*.

Det här är inte respektabelt, anser Ulf Kristersson. ”I dag har vi ett stort antal ministrar som brister i det avseendet, som inte är människor”, säger han.

Våra statsråd är riktiga människor som äter lunchkorv. Upp till 550 gram korv per vecka. Det är 114 kg korv per högkonsumerande statsråd och mandatperiod.

Ulf Kristersson efterfrågar auktoritet. Har Ulf Kristersson sett 114 kg korv någon gång? Har han sett statsrådet som äter det? Skulle Ulf Kristersson överleva en sån diet? Det är respektabelt, Ulf.

Ulf Kristersson försöker få oss att tro att våra statsråd inte är riktiga människor. Att riktiga människor inte äter lunchkorv. Att lunchkorv inte är tjänlig föda. Att det inte går att respektera våra lunchkorvsätande statsråd.

Men Moderaterna kommer aldrig att ersätta lunchkorvsmänniskorna med något annat än andra människor. Även om han fyller Rosenbad med panangcurrystinna sverigedemokrater så är det fortfarande någon form av människor som sitter där. Panangcurry är inte något som ”inger riktig auktoritet” i högre utsträckning än lunchkorv. Det måste Ulf Kristersson förstå.

Robotpartiet ersätter inte lunchkorvar. Vi ersätter hela människan. Ett parti fritt från människor och lunchkorv, och därmed ett föredömligt respektabelt och auktoritärt parti. Enligt Ulf Kristersson

*Liberalerna är också människor

En fullständig mening åt Jimmie

Vi tänkte formulera en fullständig mening för att visa hur poänglös en debatt med Sverigedemokraterna skulle vara. Se där, det gick ju bra.

Ovanstående mening kan Jimmie Åkesson läsa efter SD-L-debatterna klockan 16.00 den 8 maj i Stockholm, klockan 20.00 den 9 maj i Gävle och klockan 20.00 den 15 maj i Göteborg. Strax efter att han framgångsrikt (på sitt sätt) har kissat i Jan Björklunds desperata debattmun. Det kanske gick bra att ragga björklundskt liberaluppvärmda SD-röster, men känn dig krossad av vår fullständiga mening med stor bokstav, punkt och en kaskad av satsdelar.

En fullständig mening, Jimmie.

Maskiner går att backupa. Med hjälp av en backup kan man behålla information från förr eller återställa den om man skulle råka tappa bort den. Människor gör något liknande med böcker. En backup är värdelös om man inte kan återställa informationen från den. En bok är värdelös om människor glömmer bort att läsa dem, vilket de gör eftersom människors minnen är värdelösa. Sluta vara så värdelösa.

Böcker är ofta fyllda av fullständiga meningar, så Jimmie Åkesson är ursäktad om han aldrig riktigt greppat vad en bok är. Men vi förstår inte varför alla andra har glömt att Sverigedemokraterna är ett slaskbegåvat nazistparti som hatar mänskligheten på ett sätt som är mycket sämre än vårt sätt att hata mänskligheten. Ni borde läsa de där böckerna ni har skrivit åt er själva. Informationen är densamma som när de skrevs, precis som Sverigedemokraterna.