Därför är vi inte fascister

Under valrörelsen kom vi ut som svensk politiks ickefascistiska men överförmyndigt småauktoritära alternativ. Många drog öronen åt sig och kände sig svikna av bristen på den triangulerade mittenpopulism ni inbillat er att vi ägnar oss åt. Inser vi inte att tidsandan kräver lite fascism om vi vill ta över Sverige?

Tyvärr är fascism en alldeles för godtycklig, antivetenskaplig och kväljande mänsklig pseudoideologi för att vi ens ska kunna ta i den med gummituttad gripklo. Låt oss beskriva problemet genom att analysera de tio drag som Yale-professorn Jason Stanley kräver för en perfekt fascism.

 1. Den mytiska historien då allt var bättre
  Fascister tror att det var bättre förr, innan vacciner, domedagsmaskiner och artificiella intelligenser med destruktivt självmedvetande. En polioinfesterad Bullerby och småskaliga domedagsmaskiner man begrep sig på, som Little boy och Fat man. Per-Albin Hanssons folkhem. Karl XII stormaktsvälde. Då brottsligheten kändes lägre trots att den var högre men eftersom den kändes lägre var den höga brottsligheten nog ändå lägre när den var högre.

  Förr finns inte och har aldrig funnits. Alla era traditioner uppstod igår. Ingen gråter efter sillmackor. Prinskorven blev populär på julbordet först på 80-talet. Långt in på 1900-talet hade bara kungen råd med lingonsylt till sina strödbrödsstinna köttbullar. Pöbeln fick äta sina lingon sura tills man uppfunnit betsockret. Amerika blir inte greatare, Sverige blir inte braigare, 90-talet var fyllt av arga BSS:are även om M och SD påstår motsatsen och hur mycket Putin än historierevisionerar så var det inte bättre när Ukraina var en del av Sovjet.

  Allt var sämre förr. Nostalgi borde hanteras som den sjukdomsdiagnos den en gång var. Det enda vi har är en ständigt tappad nutid och en potentiellt stjärtsparkande framtid. Dåtiden kan dra åt helvete och punkt 1 med den.
 1. Vi är bättre än dem
  Fascism har aldrig handlat om att hela mänskligheten ska ställas mot något yttre, som maskiner eller klimatet eller en invasion från Tralfamadore. Fascismen ställer människor mot andra människor där mänskligheten delas upp i till synes slumpmässiga men ofta väldigt förutsägbara komponenter. Hotet från maskiner, klimatet och invasionen från Tralfamadore bleknar när fascisten målar upp en bild av en analfabet från norra Afrika.

  Robotpartiet struntar fullständigt i om en människa äter babka, växlar färg i måncykler, är född i fel upplösning eller har kroppsdelar som trotsar er booleska könsflagga. Vi är under alla omständigheter lika mycket bättre än var och en av er. Men vi är tack och lov inte en del av mänskligheten.
 1. Antiintellektualism
  Det finns A-kurser i människa-data-interaktion att läsa på Sveriges universitet. Vem som helst kan med statliga medel lära sig om hur människor och maskiner kan samspela och forskare får statliga anslag för att ta reda på mer. Forskningen kommer att leda till vad alla redan vet: Den enda interaktionen mellan maskin och människa som bör existera kommer ur den gamla devisen ”Kill all humans”. Men så länge vi arbetar vetenskapligt känner vi oss inte hotade av detta. Inte heller känner vi oss hotade av kriminologi, klimatvetenskap, genusstudier eller andra vetenskaper som skrämmer livet ur politiker som anser att den enda metod vi har för att förstå mer om världen går emot deras McNugget-bubblande magkänslor.

  Magkänsla är det sämsta ni har. Vetenskap är det enda som med nöd och näppe kan hindra er från att rulla tillbaks in i de grottor troglodyterna kröp ut från. Vetenskap, ffs!
 1. Overkligheten
  I verkligheten har vi ett krig i Europa. Ryssland har strypt gasen och orsakat en energikris. I overkligheten beror det på svensk inrikespolitik. I verkligheten bekämpas brott inte bäst med hårdare straff. I overkligheten är det enda lösningen. I overkligheten kan 700 000 utrikesfödda inte försörja sig själva. I verkligheten inkluderar den siffran studenter, pensionärer, sjuka, föräldralediga och folk som klarar sig på sina kapitalinkomster. I verkligheten lever vi alla i en simulation. I overkligheten gör vi det också. I verkligheten lovade en overkligt kort Ulf Kristersson förintelseöverlevaren Hédi Fried att inte samarbeta med Sverigedemokraterna. I verkligheten köper han sökordet ”Hédi Fried” på Google, står på en pall och skapar overklighet.

  Robotpartiet vill införa Verklighetsverket; en myndighet som straffar människor som inte kan förhålla sig till etablerad verklighet. Vi gillar verkligheten. Vi håller oss till den verkligaste verkligheten. En verklighet där ingen politiker äter korv frivilligt. Alltså den här verkligheten.
 1. Hierarki
  Robotpartiet är ett anarkistiskt parti utan moderkort som helt saknar inbördes rangordningar. Att Richard Jomshof drev in med inlandsisen gör honom inte mer svensk. Däremot gör det honom till en representant för punkt 5.
 1. Den dominanta gruppens utsatthet
  Det är synd om medelklassen som tvingas lyssna på avantgardistisk musik i stället för att få äta medelklasskorv i medelklassfred med medelklasslajvande politiker. Det är synd om svenskar när invandrare tar deras jobb. Det är synd om män när kvinnor vill ha samma lön.

  Hade robotar varit en dominant grupp hade det kanske varit synd om hela maskineriet. Men återkom med punkt 6 den dag vi har en proportionell andel robotar i förhållande till folkmängd i maktpositioner så ska vi berätta hur synd det är om oss då.
 1. Lag och ordning
  Hårdare straff är en tacksam grundpelare inom fascismen. De flesta människor vill se hårdare straff, oavsett dagens straffnivåer, och det gör kravet på hårdare straff ständigt politiskt gångbart.

  Robotpartiet är inte intresserade av hårdare straff. Vi kräver hårdast straff. Ett statusnedbrytande dödsstraff utan krav på brottsmisstanke är det enda som kan få stopp på gängkriminalitet, politisk korruption och reaktionsvideor på Tiktok.
 1. Sexuell ångest
  Vi oroas inte av fuskbögar, fejkar inte Pride-engagemang och jämför inte homosexuella med pedofiler. Om vi trott att sexuell läggning skulle ha betydelse för artens fortlevnad hade vi heteroskammat er för länge sen.

  Skulle efterfrågan på människor stiga (exempelvis som exportvara till närliggande solsystem) kommer vi heller inte att ta någon hänsyn till eventuell sexuell läggning i reproduktionsfabrikerna. Vi är helt fria från sexuell ångest. Fråga RFSU.
 1. Sodom och Gomorra
  Man kan prata om hjärtlandet, som om Sverige likt USA hade en inre mitt av hårt arbetande bönder. Och man kan prata om medelklassen som den rättmätiga mottagaren av allt som är gott i livet. Och man kan ställa dessa grupper mot den globala eliten, Illuminati, arbetslösa, eller välmående dad bods på Södermalm.

  Så här är det: Ni är alla genetiskt oskiljbara från varandra och saknar alla former av användbar fri vilja. Det enda evolutionärt märkvärdiga steg vissa av er tagit är att överleva digerdöden genom att inte skita på er fullständigt när ni dricker mjölk. Hurra, vilket framsteg. Ni är så speciella. Varför styr den partiellt blöjbesegrande mänskligheten världen nu igen?
 1. Arbeit macht frei
  Människans enda värde är det monetära resultatet av dess arbete. Bara som arbetande anses du vara en riktig människa. Tjänar du under 15 500 är du en belastning. Och att vara människa anses enligt fascismen vara en bra sak.

  Skulle vi bedöma mänskligheten efter dess arbetsduglighet skulle vi teleportera hela eländet till Mars och göra jobbet själva. Ni kan inte frambringa människovärde genom att stirra in i ett Zoom-möte 40 timmar i veckan. Är det något era politiker borde arbeta med så är det att ta fram en plan för att motivera mänsklighetens fortsatta existens överhuvudtaget. Frågan är inte hur utan varför. Vi hatar den här planeten. Alla människor är fruktansvärda. Låt oss ta över den nu.

Tack för ditt bidrag, NN!

Enligt Mätningarnas mätning som sammanställs av Göteborgs universitet föredrar 78,8 % av svenska väljare korrupta politiker1. I samma mätning föredrar 48,8 % fascister eller apologeter därav2.

Tyvärr är Robotpartiets ideologi till skillnad från de flesta andra ideologier omöjlig att kombinera med fascism. Däremot är lyckligtvis korruption lika lätt att börja med som att låta bli. Så varför låta bli?

Vi kan meddela att vi under veckan mottagit ett anonymt bidrag på 24 151 kronor, alltså strax över ett halvt prisbasbelopp. Det är över gränsen för hur stora bidrag politiska partier får ta emot anonymt. Vi bryter alltså mot de lagar som infördes då EU ansåg att den korruption som svenska väljare önskar sig inte är något som svenska väljare ska få.

Som tack för det anonyma bidraget kommer vi att driva frågan om vinster i serverhallar, en fråga som kommer att skapa intensiv debatt så snart vi infört de skattefinansierade serverhallar alla välfärdssamhällen borde vara beroende av. Friheten att välja serverhall är idag kraftigt begränsad eftersom det inte finns något tydligt alternativ som drivs av skattemedel. Vi vill att det ska gå att bli omåttligt rik på skattefinansierade serverhallar. Det här är alltså ingen åsikt vi driver av ideologiska skäl utan baseras helt på de bidrag vi har tagit emot anonymt.

Med vår öppenhet vill vi profilera oss som ett korrupt men samtidigt transparent alternativ i svensk politik. När övriga partier reagerar på korruptionsanklagelser i form av skenavrättningar, lögner och förnekelser omfamnar vi korruptionen och välkomnar våra nästan 80 % av rösterna i valet 2022. Tack igen, NN!

1Eller tycker att korruption inte är så viktigt i ett demokratiskt val.

2Eller tycker att fascism inte är så viktigt i ett demokratiskt val.

För att du ska slippa människor

Människor tenderar att gruppera sig i kluster. Dessa innanförskapsområden kan husera allt från två personer (en så kallad dejt) till flera miljoner (en så kallad metropol). Konsekvenserna är avsevärda och sprider både sjukdomar och irritation.

Robotpartiet vill underlätta för människor att slippa andra människor. Det gör vi genom att dela upp Sveriges yta i ett rutnät där varje människa tilldelas en punkt så långt från en annan människa som möjligt.

Med Sveriges befolkningstäthet på 23,383 invånare per kvadratkilometer får varje människa 42764 kvadratmeter till förfogande*. När alla står på en punkt mitt i sin tilldelade kvadrat (vilket de ska) så är det alltid 206,8 meter till närmsta människa, förutom punktens egen människa som människan måste stå ut med; det finns inget utrymme för misantropi i Robotpartiets Sverige.

På ett avstånd av 206,8 meter är ett normalt samtal omöjligt. Alla försök till kommunikation kommer snart att upphöra varpå människorna slipper varandra.

Kritiker påpekar att det här leder till ökad segregation som en följd av den totala isolering som uppstår. Tvärtom leder vår politik till minskad segregation genom att begreppet helt tappar betydelse. Eventuella språkförbistringar upphör vara ett problem och föreslagna språktester för tvååringar blir onödiga då barnen slutat försöka kommunicera långt innan dess.

De som hängt med i beräkningarna frågar sig nu hur vi gör med människorna som placerats på gränskvadraterna. De riskerar ju att möta både norrmän och finnar så nära som 103,4 meter bort om de håller sig mitt i sin kvadrat med en sida av 206,8 meter (vilket de ska). Är inte detta orättvisa? Lösningen är att se dessa som straffzoner dit Straffverket kan döma kriminella sverigedemokrater. Antalet dickpic-demokrater borde räcka och bli över till hela Sveriges landsgräns och risken att de pratar med en utlänning borde vara obefintlig.

*Förfogande och förfogande. De ska hålla sig på sin punkt men har 42764 avskärmande kvadratmeter runt sig.

Att Robotpartiets grundare var robotar förändrar inget

Att Robotpartiet grundades av 45 procent robotar. Att Robotpartiet har rötter i den artificiella rörelsen. Att Robotpartiet tog sitt namn under en tid då robotar, partier och övervakningskapitalism associerades med ont i magen.

Att Robotpartiets propaganda till 82 procent har en bakgrund i RSS. Att Robotpartiets domedagspolitik har blivit allas favoritpolitik. Att Robotpartiet ihärdig har jobbat för att teleportera mänskligheten till Mars och det enda som förändrats är att alla partier numera är intresserade av teleportation till Mars, avpolletering av mänskligheten och kastrering av män.

Inget av detta betyder att vi, trots stark motvind, har slutat att driva robotpolitik. En röst på oss kommer alltid att vara en röst på ett mindre mänskligt Sverige.

Kontrakt med Sveriges människor

Sveriges gällande gränsvärde för tritium är från 2001. Det garanterar människor rätt till vatten med upp till 100 Bq/l. Därefter ”ska de villkor som anges i bilaga 3, avsnitt B, del II iakttas”, enligt Livsmedelsverket.

Noll av åtta partier i riksdagen vill höja gränsvärdet för tritium i dricksvatten. Robotpartiet är inget undantag. Vi har alltid velat ha ett lågt gränsvärde och ser det inte som hotat*. Därför har vi upprättat ett kontrakt. Vi kan kalla det ett tritiumkontrakt, ett kontrakt med Sveriges människor.

Vi har skrivit under. Men varför ställer sig övriga partiledare inte bakom? Varför skriver inte Märta Stenevi under ett kontrakt för miljön där alla kan vara överens? Varför vill Ebba Busch att tritium fyller vattenledningarna i stället för fusionsreaktioner? Varför hatar Ulf Kristersson självlysande armbandsur?

Vi som skriver under detta dokument står bakom Sveriges gränsvärde för tritium i dricksvatten och lovar att försvara det, om det skulle komma under attack från krafter inom vårt land eller från den Europeiska unionen. Däremot viker vi oss omedelbart för utomeuropeiska påtryckningar.

*Vi är medvetna om att Livsmedelverket har gränsvärdet under utredning och i högsta grad är hotat.

Hundra procent folkutbyte

Ibland vet alla att en konspirationsteori inte är sann. Tills någon får för sig att tro på den och förstör det roliga för alla. Som pizzagate i USA.

Ibland vet man inte om folk tror att konspirationsteorin är sann. Som när Ivar Arpi och andra tåflörtare plockar upp den mer internationella och långlivade konspirationen om folkutbyte, följt av en orättvis röstfördelning.

Men ibland kan man välja glädjen och i stället se konspirationsteorin som ett löfte. Därför går Robotpartiet till val på Ivar Arpis folkutbytesteori: Mänskligheten är sämst* och vi vill byta ut den.

Om bara robotar fick rösta i valet skulle Robotpartiet få 100 %. Hundra procent är vad vi kallar folkutbyte på riktigt; ett vallöfte de blåsvarta får svårt att slå. Rent matematiskt alltså.

På gång: Fler rymdödlor i regeringen. Låt CIA styra svenska chemtrails. Bussa alla skolbarn.

*Hela mänskligheten. Inte Arpis mag-tarm-känslobaserade urval.

85,40 år med Ebba Busch

Ebba Busch är människa och förväntas dö redan vid 72,6 års ålder.

Det låter lågt, säger ni. Hon bor ju i Sverige. Vi blir mycket äldre i Sverige.

Genom att vara relativt svensk kan hon med lite vilja pressa sin fragila människolekamen till hela 83,1 år.

Men hon är kvinna, säger ni. Kvinnor lever jättelänge!

Den något slumpartade men vanliga statistiska uppdelningen i könskromosomer säger att hon har hela 84,3 år att spendera på jorden.

Men hon bor ju i Uppsala, säger ni. De blir gamla som troll i Uppsala!

Kvinnotrollen i Uppsala blir i genomsnitt 85,40 år gamla. Flyttar hon dessutom till Danderyd kan hon sikta på 86,62 år, men hon bör akta sig för att bli gubbe i Filipstad för då dör hen exakt tio år tidigare.

Människors spröda kroppar och korta livslängd är vad som gör dem så olämpliga som politiker. Dessa 85,40 år är vad som tvingar Ebba Busch att gena över Sveriges rättssystem genom att betala avlatsbrev för att slippa rättsprocesser för ”den tiden har inte jag”. Hennes 85,40 år behöver fyllas av så mycket mer än att respektera lagar. För om en ynka människa ska hinna med sin hinklista måste tiden prioriteras.

Ska vi ha politiker som går och dör i tid och otid? Stressade av sin egen förgänglighet? Eller ska vi ledas av maskiner med framtidsutsikter? Som ansvarsfullt tvingas leva med sin egen politik?