Human resources

725 SEK har Robotpartiets vänner samlat in till Musikhjälpens kamp för att stoppa spridningen av hiv. Tack alla som har bidragit och som förstått att människor behövs även i framtiden. Om än inte så många människor.

Den mänskliga råvaran är inget man slösar bort på lättbehandlade sjukdomar som hiv. Antalet människor kan gärna minska, men det sköter man med en kontrollerad produktionscykel, inte när människan är förpackad och programmerad och har skeppats i en filt till arbetsmarknaden. Då patchar man. Det här är ett nytt tankesätt för många; fungerar du inte med fabriksinställningarna så vill de skicka dig till Visingsö.

Det är anledningen till att alla andra partier har en punkt i sitt partiprogram om att göra Visingsö till en leprakoloni för sjuka, arbetslösa, kvinnor och människor med genetiskt förbryllande härkomst. Enda skillnaden mellan partierna är vilken eller vilka grupper som ska placeras på Visingsö. Vi delar inte den synen på mänskligheten. Vi patchar istället. Och därför har vi stött Musikhjälpen den här veckan.

Vår enda plan för Visingsö handlar om att sätta en AI i jätten Vist och låta honom Gort-stoppa Jönköpings kommun från att alstra bindgalna partiledare som Annie Lööf, Göran Hägglund och Alf Svensson. Tills dess ber vi alla Jönköpingsbor att sluta dricka vattnet. Vättern är otjänlig och duger bara som vallgrav för att hålla utförsäkrade borta från fastlandet.