Kör datalagringsdirektivet via välbeprövat Gmail

Äntligen är riksdagsvalet över så att man utan risk för obekväm opinion kan införa det efterlängtade datalagringsdirektivet. Naturligtvis är detta något Robotpartiet har sett fram emot länge, då ökad datalagring kommer att göra en hypotetisk robotrevolution kakenkel.

Kritiska röster påstår att att själva datalagringen skulle vara komplicerad och kostsam. Det behöver den inte bli. Robotpartiets förslag är att Beatrice Ask skapar nio miljoner Gmailkonton. När medborgarnas mail passerar FRA skickas dom automatiskt som BCC till ett personligt Gmailkontot. På samma sätt spelas alla telefonsamtal in och lagras på Gmail, tillsammans med tidsuppgifter och triangulerad position.

Fördelarna med ett rättssystem baserat på Gmailkonton är oändliga. Gmailkonton är gratis och växer med tiden så vi behöver inte oroa oss för betydelselösa gränser som sex månader eller två år. Med Googles sökfunktioner kommer polis, FRA, Säpo, och privata aktörer med stark lobbyorganisation eller ingift svärmor kunna nå korrekt skurkinformation i en handvändning, från vilken dator som helst. I princip skulle en åklagare kunna googla från sin iPhone och häkta och döma en människa efter en enkel sökfras och ett tryck på Jag har tur.

Tycker Beatrice Ask att det är jobbigt att registrera nio miljoner Gmailkonton så svarar Robotpartiet som Oozo the clow: Ha Ha Ha

Oozo the clown som vi minns honom från Day of the tentacle.