Fuck Jimmie Åkesson. Välj ett nytt folk!

Nyvalet till trots så använder människorna fortfarande en förbryllande logik. Detta kan lätt förklaras av Robotpartiets och Moderaternas gemensamma ståndpunkt: Svenskarna är mentalt handikappade.

Sveriges nye Bert Karlsson kläckte ur sig följande groda:

Jag tror man alltid måste ha respekt för hur svenska folket har valt och det finns ingen möjlighet […] att välja ett nytt folk.

Robotpartiet har sedan start vurmat för en ny befolkning. En befolkning som styrs av logiska kretsar och felfri elektronik istället för ideologiska känslor och välfärdskrävande kroppar. Hade väljarna haft förstånd att ge Robotpartiet 50 procent av rösterna så hade Sverige inte suttit i den här minoritetssituationen nu.

Robotpartiet erkänner glatt att vi inte ser skillnad på människor (en egenskap som Sverigedemokraterna skulle behöva). Vi ser heller inte skillnad på partier.

Debatten idag går ut på att ingen vill samarbeta med Sverigedemokraterna [1] eftersom dom är rasister. Människorna är chockerade eftersom det är första gången dom kommer på sig själva med att ha röstat in ett främlingsfientligt parti i riksdagen sedan Ny demokrati, valet 1991 [2]. Om man inte räknar Folkpartiet som människorna glatt röstar in riksdagen varje val.

Robotpartiet har en väldigt enkel lösning på detta problem: Ett neuro-FRA som rapporterar in människors tankeverksamhet till en central databas och omedelbart sprider den till övriga människor. På så sätt får alla människor samma tankar och ingen behöver chockeras över valresultaten. Vi ser inte att någon skulle protestera eftersom alla har rent mjöl i påsen. I praktiken blir det som ett Facebook där alla är vänner med alla.

Man har försökt samma sak med hjälp av opinionsundersökningar, men uppenbarligen är avståndet mellan fakta och förstånd för långt. Robotpartiet vill operera in fakta i människornas hjärnor!

Tack till E. Brahms för tipset.

[1] Det skulle naturligtvis inte Robotpartiet heller ha gjort. Robotpartiet samarbetar inte med någon.

[2] För er som skapades efter Super Nintendo så var Ny demokrati ett lattjo gäng bestående av en greve (Ian Wachtmeister) och en dansbandsproducent (Bert Karlsson) och 6,7 procent av Sveriges mest missnöjda rasister. Eftersom dom spelade dansbandsmusik och ville sänka skatterna så var dom okej. Sverigedemokraterna spelar däremot inte dansbandsmusik, varför dom heller inte är okej, trots att dom har Ian som rådgivare.