För hela rymden

Fåniga partier med mjuka värden och tanter med uppsatt hår och frireligiöst engagemang påstår att barnen är framtiden.

Robotpartiet vill klargöra följande: Det är inte barnen utan rymden som är framtiden.

Människor är väldigt kortsiktiga och ser bara det som finns i deras omedelbara närhet. Även stora delar av deras omedelbara närhet missar dom på grund av skrymmande fötter i storlek 44 och en siktskymmande Gilbert Grape-BMI. Just nu stirrar mänskligheten sig blind på jorden. Vissa partier nöjer sig med att fokusera på Sverige, varpå andra kontrar med världen istället. Vakna upp och känn lukten av polymerer! Även om ni försöker påverka hela världen så är ni är fortfarande kvar i universums motsvarighet till Bräknehoby.

Den politiska debatten handlar väldigt lite om rymden. Då den här planeten snart är förbrukad och alla försök att rädda klimatet är hopplösa så är det barockt att helt ignorera den enda framtid vi har: rymden.

Vi har märkt hur populärt det är att vattenmärka sina profilbilder med olika budskap och tillmälen som rör den politiska debatten. Därför har vi tagit några av era folkvalda profiler och låtit vår vän Tandy 1200 HD vattenmärka dom med ett budskap viktigare än människan, Sverige eller världen.

Låt debatten handla om rymden!